Zwiebel in fein hacken und in der Butter glasig anrösten
Geschnittenes Fleisch hinzugeben und gut anbraten (Röstaroma)
Würzen und mit Suppe und Bier aufgießen (von der Suppe zirka 50ml aufheben)
Zirka 60 min dünsten (bis das Fleisch weich ist)
Selchfleisch hinzugeben
Mehl mit Suppe anrühren und hinzugeben
10 min kochen lassen
Anrichten, mit Petersilie bestreuen und schmecken lassen :)
Notizen
Geheimtipps der Chefin:"Des Hintere Ausglöste is mürbe owa hoid a durchzogn. Wenn ma des ned wü, soit ma eha a Schnitzlfleisch nemma.""Dunkles Bier schmeckt scho sehr intensiv. I hob des vom Brucka Wochnmoakt kauft. Des hot supa dazuapasst.""Vielleicht find ma no wos im Kühlschronk, wos wegkeat und dazuapasst. I hobs a amoi ohne Söchfleisch gmocht, gschmeckt hots trotzdem.""Am besten is, wenn ma Erdäpflknedl dazuamocht, Nudln gengan a, san owa ned so meins."