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Bierfleisch Am Arkadenhof

Bierfleisch aus dem Hinteren Ausgelösten

Saftiges Hinteres Ausgelöstes gegarrt in gschmackiger Biersauce
Gericht Mittagessen, Abendessen
Küche Am Arkadenhof, Austria
Portionen 4 Portionen

Zutaten
  

  • 0,75 kg Hinteres Ausgelöstes in Würfel/ Streifen geschnitten
  • 10 dag Butter
  • 20 dag Zwiebel fein geschnitten
  • 0,25 l Dunkles Bier
  • 0,5 l Rindssuppe
  • 20 dag Selchfleisch (geschnitten) optional
  • 1 EL Mehl

Gewürze (Salz, Pfeffer, Lorbeerblätter, Tymian, gehackte Petersilie,..)

Anleitungen
 

  • Zwiebel in fein hacken und in der Butter glasig anrösten
  • Geschnittenes Fleisch hinzugeben und gut anbraten (Röstaroma)
  • Würzen und mit Suppe und Bier aufgießen (von der Suppe zirka 50ml aufheben)
  • Zirka 60 min dünsten (bis das Fleisch weich ist)
  • Selchfleisch hinzugeben
  • Mehl mit Suppe anrühren und hinzugeben
  • 10 min kochen lassen
  • Anrichten, mit Petersilie bestreuen und schmecken lassen :)

Notizen

Geheimtipps der Chefin:
 
"Des Hintere Ausglöste is mürbe owa hoid a durchzogn. Wenn ma des ned wü, soit ma eha a Schnitzlfleisch nemma."
"Dunkles Bier schmeckt scho sehr intensiv. I hob des vom Brucka Wochnmoakt kauft. Des hot supa dazuapasst."
"Vielleicht find ma no wos im Kühlschronk, wos wegkeat und dazuapasst. I hobs a amoi ohne Söchfleisch gmocht, gschmeckt hots trotzdem."
"Am besten is, wenn ma Erdäpflknedl dazuamocht, Nudln gengan a, san owa ned so meins."
Keyword Bierfleisch, Hinteres Ausgelöstes